AGENDA

Elke eerste donderdag van de maand komen de leden van Zonta Leuven samen in De Jacht in Heverlee voor een vergadering. Daarnaast staan er tal van fundraising activiteiten, lezingen en events op de planning in en rond Leuven. Ontdek hier onze agenda:

DINSDAG 4 JUNI | BESTUURSWISSEL

Op dinsdag 4 juni (19.30 uur) wordt de volgende Zonta Meeting georganiseerd waarbij de tweejaarlijkse bestuurswissel officieel wordt doorgevoerd. 

Opgelet, de meeting is uitzonderlijk op een dinsdag en gaat door in een nieuwe locatie: Hävn, Naamsesteenweg 213, Heverlee. Dit is vlakbij het station van Heverlee, dus je parkeert best op de markt van Heverlee.

Leden kunnen zich hier registreren voor het diner (tot woensdag 29 mei, 20 uur). Graag ook aanduiden indien je niet aanwezig kan zijn.

Bedankt alvast en hopelijk tot dan!

ZATERDAG 8 JUNI | PALME D'OR ZONTA GALA

Op zaterdag 8 juni rollen we de rode loper uit in het statige Afrikapaleis in Tervuren voor het Zonta galabal. De opbrengst gaat naar het Myny-Vanderpoorten Fonds, fundamenteel onderzoek naar borstkanker, onder leiding van prof. dr. Caroline Weltens aan de KU Leuven.

Het thema is Palme d'Or en daarom laten we ons inspireren door dit magische filmfestival in Cannes. Het belooft alvast een fantastische avond te worden met enkele hoogstaande muzikale live acts.

Alle pakketten zijn uitverkocht! Je kan enkel nog danskaarten of steunkaarten kopen:

SPONSORTAFEL GOLD 12 personen
€ 3500 all-in > uitverkocht
SPONSORTAFEL SILVER 10 personen
€ 3000 all-in > uitverkocht
INDIVIDUELE TICKETS
€ 275 all-in > uitverkocht
DANSKAART na 22u30
€ 95 all-in  
STEUNKAART
€ 50


Wat zit er inbegrepen in elke formule? Download HIER de sponsorbrochure!


AGENDA

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x