AGENDA

Elke eerste donderdag van de maand komen de leden van Zonta Leuven samen in De Jacht in Heverlee voor een vergadering. Daarnaast staan er tal van fundraising activiteiten, lezingen en events op de planning in en rond Leuven. Ontdek hier onze agenda:

ZOMERVERGADERING | 21 AUGUSTUS 2022

Naar jaarlijkse traditie organiseren we in augustus onze zomervergadering. Deze gaat door op zondag 21 augustus 2022. We worden, samen met onze partner, verwacht op de Jorishoeve in Gingelom voor een luxe picknick in de boomgaard en een rondleiding in het bedrijf.

MAANDELIJKSE MEETING | 1 SEPTEMBER 2022

Op donderdag 1 september (19.30 uur) wordt de volgende Zonta Meeting georganiseerd. Deze meeting is een gesloten meeting in de De Jacht in Heverlee en voorbehouden voor de leden van Zonta Club Leuven.

Leden kunnen zich hier registreren voor het diner (tot maandag 29 augustus, 12 uur). Graag ook aanduiden indien je niet aanwezig kan zijn. 

Bedankt alvast en hopelijk tot dan!

De inschrijvingen zijn nog niet geopend.

MAANDELIJKSE MEETING | 6 OKTOBER 2022

Op donderdag 6 oktober (19.30 uur) wordt de volgende Zonta Meeting georganiseerd. Deze meeting is een gesloten meeting in de De Jacht in Heverlee en voorbehouden voor de leden van Zonta Club Leuven.

Leden kunnen zich hier registreren voor het diner (tot maandag 3 oktober, 12 uur). Graag ook aanduiden indien je niet aanwezig kan zijn. 

Bedankt alvast en hopelijk tot dan!

De inschrijvingen zijn nog niet geopend.


MAANDELIJKSE MEETING | 3 NOVEMBER 2022

Op donderdag 3 november (19.30 uur) wordt de volgende Zonta Meeting georganiseerd. Deze meeting is een gesloten meeting in de De Jacht in Heverlee en voorbehouden voor de leden van Zonta Club Leuven.

Leden kunnen zich hier registreren voor het diner (tot maandag 31 oktober, 12 uur). Graag ook aanduiden indien je niet aanwezig kan zijn. 

Bedankt alvast en hopelijk tot dan!

De inschrijvingen zijn nog niet geopend.


MAANDELIJKSE MEETING | 1 DECEMBER 2022

Op donderdag 1 december (19.30 uur) wordt de volgende Zonta Meeting georganiseerd. Deze meeting is een gesloten meeting in de De Jacht in Heverlee en voorbehouden voor de leden van Zonta Club Leuven.

Leden kunnen zich hier registreren voor het diner (tot maandag 28 november, 12 uur). Graag ook aanduiden indien je niet aanwezig kan zijn. 

Bedankt alvast en hopelijk tot dan!

De inschrijvingen zijn nog niet geopend.


AGENDA

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x