AGENDA

Elke eerste donderdag van de maand komen de leden van Zonta Leuven samen in De Jacht in Heverlee voor een vergadering. Daarnaast staan er tal van fundraising activiteiten, lezingen en events op de planning in en rond Leuven. Ontdek hier onze agenda:

VRIJDAG 24 NOVEMBER | CHAMPAGNEBAR LEUVEN BY NIGHT

Save the date! Op 24 november verkoopt Zonta Club Leuven opnieuw champagne voor het goede doel tijdens Leuven by Night. Met Leuven by Night zetten we de feestperiode in met duizenden lichtjes, sfeervolle laatavondopeningen van de Leuvense handelaars en muziek doorheen heel de stad met dj’s en live-muzikanten. 

Onze champagnebar zal opnieuw te vinden zijn in het midden van de Bongenotenlaan. In samenwerking met Liefst Leuven bemannen we daar een grote sfeervolle kersttent waar je gezellig iets kan komen drinken. 

Wie komt er van een glaasje bubbels of een fris pintje genieten? De opbrengst van de bar gaat integraal naar onze goede doelen.

DONDERDAG 7 DECEMBER | DIERIC BOUTS IN MUSEUM M

Op donderdag 7 december wordt de Zonta bijeenkomst georganiseerd in Museum M in Leuven. We spreken af om 18u15 voor een rondleiding om 18u30 van de overzichtstentoonstelling over Dieric Bouts in het kader van het 'New Horizons | Dieric Bouts Festival'. Nooit eerder kwamen zoveel werken van de Vlaamse Meester bijeen in zijn thuisstad. Bovendien krijg je een totaal nieuwe kijk op werk van meer dan vijf eeuwen oud — door een radicale confrontatie met de beeldcultuur van vandaag.

Na deze tentoonstelling wandelen we richting Grote Markt voor een gezellig diner bij de Notre Dame. Deze meeting is een gesloten meeting en voorbehouden voor de leden van Zonta Club Leuven. Leden kunnen zich hier registreren voor de tentoonstelling en het diner (tot maandag 4 december, 20 uur). Graag ook aanduiden indien je niet aanwezig kan zijn. 

Hopelijk tot dan!

AGENDA

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x