Lekkere doosjes voor het goede doel

Omdat fondsen verzamelen voor onze goede doelen nooit zo moeilijk was als in deze coronaperiode, gooien we het over een andere boeg. Zonta Leuven is een webshop gestart met gepersonaliseerde en vooral lekkere verrassingsdoosjes. De opbrengst van onze kleinere brievenbusdoosjes en grotere geschenkdozen met bier of bubbels gaat naar onze goede doelen.

Met deze gevulde doosjes kan u uw zoon- of dochterlief, uw kleinkinderen, uw petekindjes, uw jarige vriendin, uw trouwe collega's, uw tennismaatjes of uw huisgenoten en waarom niet uzelf leuk verrassen. 

Maak uw keuze uit deze doosjes: 

Wilt u een doosje bestellen? Dit zijn de stappen:

  • U kiest een kleurrijk doosje en een bijhorend kaartje,
  • U vult de naam in én een persoonlijke boodschap,
  • U vult de datum wanneer dit geleverd moet worden,
  • U vult de adresgegevens in van de bestemmeling*, 
  • U rekent af online en krijgt een bevestiging,
  • Wij zorgen dat uw verrassing terechtkomt in de juiste brievenbus. 
  • EXTRA GARANTIE: een glimlach bij de ontvanger van uw doosje

*U kan maar 1 bestemming per doosje kiezen. Wilt u doosjes sturen naar verschillende mensen? Dat kan zeker, maar dan bestelt u voor elke bestemmeling afzonderlijk een doosje. 

Voor doosjes naar het buitenland, stuurt u best een mail naar info@zontaleuven.be met de vermelding van het type doosje + de naam + persoonlijke boodschap + adres. Er is een kleine meerprijs voor verzending naar het buitenland.

De opbrengst van deze doosjes, gaat naar onze goede doelen.

Lekkere doosjes voor het goede doel

Zonta Champagnebar

Zonta club Leuven was op 17 mei 2023 aanwezig op de late night shopping in de Bondgenotenlaan in Leuven. Het werd een topeditie van onze champagnebar.

8 maart | Zonta Rose Day

Op Internationale Vrouwendag schonk Zonta Leuven symbolisch een gele roos aan de vrouwelijke medewerkers van het Wit-Gele Kruis in Kessel-Lo.

Zonta Gala brengt € 25.000 op

Zonta Leuven organiseerde op 26 november een galabal in het prachtige kader van het Koloniënpaleis in Tervuren. De opbrengst (€ 25.000) werd geschonken aan het goede doel. >>

Beiaardconcert - Zonta Says NO

In het kader van 'Zonta Says NO' geeft Luc Rombouts een concert op de bibliotheekbeiaard (Ladeuzeplein Leuven) op 30 november van 13 tot 13.45 uur.

District 27 Conferentie 2021 was een succes!

Zonta Leuven en Zonta Brussel organiseerden op 1, 2 en 3 oktober 2021 een volledig virtuele conferentie voor District 27. plenaire momenten werden afgewisseld met interessante gastsprekers en fun momenten.

Zonta says NO: Leuven kleurt oranje

Van donderdag 25 tot en met zondag 28 november kleurden verschillende gebouwen en monumenten in Leuven oranje. Dit was naar aanleiding van de campagne 'Zonta says NO to violence against women'.

Wijnpakketten voor het goede doel

Zonta Leuven doet een warme oproep om je wijnkelder aan te vullen of je eindejaars- en relatiegeschenken te bestellen via onze partner Vinetiq. De opbrengst gaat naar onze goede doelen.

Klassiek concert voor het goede doel

Zonta Leuven en de gemeente Herent organiseerden in mei 2021 een prachtig klassiek concert met Euterpe en Noémie Schellens via livestream. De opbrengst van dit concert ging integraal naar het Zavelhuis in Herent.

Zonta says NO!

'Zonta says NO! to violance against women' van 25 november tot 10 december door symbolische gebouwen (private of publieke) oranje te laten kleuren.

Tweedaagse modereis naar Parijs

18 Zonta-dames vertrokken in Leuven voor een modereis naar Parijs, onder de deskundige begeleiding van modejournalist Veerle Windels.

Diner & lezing door prof. dr. Liesbet Stevens

Op 3 oktober 2019 organiseerde Zonta Leuven een interservice-vergadering in Leuven met als gastspreker prof. dr. Liesbet Stevens. Thema: 'Hoe legaal te flirten?'

Zomermeeting in Gent

Op zondag 18 augustus 2019 trokken we naar Gent voor een bezoek aan het S.M.A.K. en een gezellige boottocht doorheen het middeleeuwse Gent.

Levensloop Leuven

Zonta Leuven heeft deelgenomen aan Levensloop Leuven op 18 & 19 mei 2019 en heeft 300 euro gestort voor de Stichting tegen Kanker.

Bondgenieten Leuven

Het was koud, maar dat heeft de Zontiens niet kunnen weerhouden om met succes champagne te verkopen voor het goede doel tijdens Bondgenieten (4 & 5 mei 2019).

Open vergadering: Dreamers who do

Op 4 april 2019 organiseerde Zonta Leuven een open vergadering in de Faculty Club met Hilde Helsen, ondersteund door live muzikanten. Thema van de lezing: 'Dreamers who do'.

Bezoek Health House

In het wetenschapspark Arenberg in Heverlee opende het belevingscentrum Health House en Zonta ging in november 2018 op bezoek voor een kijkje achter de schermen en een blik op onze toekomst.

Bohemian Chic Gala Event

Op 23 juni 2018 organiseerde Zonta Leuven een Bohemian Chic Gala Event in De Loft 130 in Bierbeek. Het werd een stijlvolle fundraising-avond waarbij we € 50.000 hebben kunnen schenken aan het goede doel.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x